Contact

Onze helden staan voor je klaar


Kan je niet vinden wat je zoekt? Wil je graag meer informatie over een eigen sokkencollectie? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder!

 
 
 
 
 

CONTACT US

Wij zijn telefonisch bereikbaar op de volgende dagen:

 

Maandag - Vrijdag: 11.00 - 18.30

Zaterdag & Zondag: 12.30 - 16.30

GRATIS VERZENDING

Bij bestelling vanaf 2 paar

RETOUR BELEID

Wij hanteren een 14 dagen retourbeleid

KLANTENSERVICE

Heeft u vragen? Neemt contact op met ons

 

FAQ's


Wij kunnen ons voorstellen dat je wellicht nog een paar vragen hebt, voor je wilt bestellen. Daarom de meest gestelde vragen en antwoorden voor jou op een rij.


Q. Heb ik kosten bij het retour sturen?


Zoals je wellicht hebt gelezen op onze 'over ons' pagina vinden wij het belangrijk om met onze sokken te denken aan het milieu. Daarom mag je uiteraard binnen de wettelijke bepalingen sokken retour sturen. De kosten van de retournering zijn voor rekening van de besteller.


Q. Ik wil de sokken afhalen in een winkel, kan dat?


Wij werken met geselecteerde retailers in heel Nederland. Bekijk onze store locator en breng een bezoekje aan deze retailer. Zij kunnen ook de sokken bij ons bestellen mochten ze het niet voorradig hebben. In dit geval adviseren wij je niet online te bestellen, maar bij de retailer.


Q. Ik heb problemen met de bestelde sokken, wat nu?


Wij hebben een zeer hoge kwaliteitscontrole waardoor wij garant staan voor de kwaliteit van onze sokken. Mocht u overhoop een kwaliteitsprobleem treffen, neemt u dan contact met ons op en wij lossen het probleem voor u op.